Degustació Ebregourmet 2008

Degustació Ebregourmet 2008

dissabte, 21 de març del 2009

Preparant un petit projecte.

Ho sento per haver estat tant de temps absent pero quan arrivo a casa em queden poques ganes de fer coses, i la veritat per dur a terme bé això d'un bloc s'ha de tindre moments d'inspiració i ara mateix en tinc ben pocs.

Com ve he dit al títol d'aquest post estic preparant un petit projecte gastronòmic que desvetllaré més endavant, ara per ara son simples idees però espero que es facin realitat. La nostra gastronomia necessita de gent que la valore, que la treballi i que hi possi il.lussió per tal de fer-la arrivar a enlloc. Necessitem fer més ressó de la nostra cuina per tal de donar a conèixer més encara el nostre territori. Tenim un gran repte per endavant i crec que amb el esforç de tots es pot aconseguir.

Veig que hi han jovens amb inquietuds gastronòmiques però el que falta es cohessió, coherència, més unió i més treball conjunt per tal de impulsar més el nostre territori i la nostra cuina.

Ara per ara la majoria de turisme que tenim es de durada curta, màxim 2 o 3 dies, això vol dir que no podem equivocar-nos, no tenim marge d'error, em ser bons, detallistes i ser capaços de captivar a aquesta gent que ens visita i així potser aconseguirem que en un futur vinguin a passar més dies, unes vacances més llargues, i crear així el nostre territori com un nucli turístic important, del qual de ben segur, en sortirem tots beneficiats.

Invito des d'aqui a tots els que ens movem amb la gastronomia a millorar de mica en mica, a procurar superar-nos dia a dia per tal de que cada vegada siguem millors amb el que fem i aconseguir que el concepte que tinguin fora de nosaltres sigui un exemple a seguir. Entre tots al final ho aconseguirem!!!!

Els petits projectes personals de cadascú, sumats fan un gran projecte, una gran idea, un gran repte.

Anims!!!! i fins la propera.

6 comentaris:

Adam

la gent per norma general si guanya 100, prefereix, que ell i els veïns es queden en 50, que no que ell puje a 150 i els altres a 200.

A vore si tens sort, però tothom actua per egoisme

Unknown

Som una gent d’un territori que a pesar d’haver estat moltes dècades un pel deixats de banda per les distintes administracions, hem sabut gracies a iniciatives personals i col•lectives de tirar endavant i fer-nos una bona autoestima social, per tant, tenim una bona base i la gastronomia es una d’elles.

Ànims Manel, tots hauríem d’anar a una pel be de la societat que ens envolta.

Una abraçada.

Anònim

Aupa Manel,

Te daré un toque diferente ya que veo que soy el único que escribe en castellano. Muy guapa la página y muy currado el blog.

A ver si nos vemos pronto saludos y un abrazo.

iker

Unknown

ous com?? bullits??

Unknown

a la recepte em refereixo....

Anònim

No, es tiren els ous crus i es deixen coure amb el caldo que hi ha.

Manel

La Cuina d'en Manel   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP