Degustació Ebregourmet 2008

Degustació Ebregourmet 2008

diumenge, 11 de gener del 2009

Felicitats Adam

Felicitas pels teus primers tres anys. Ets autentic. Aqui et dedico una recepta que a més es el plat que t'he ensenyat avui. Jejeje!!! Per cert quan pugue ja li possaré la foto.

Ous al forn en betxamel sobre llit de xoriçet ibèric
Agafem xoriç ibèric i el tallem a daus petits, el reservem
Fem una betxamel, que no sigue molt densa però que tampoc sigue molt liquida i la reservem
Fem un fondo de verdures amb una mica d'oli d'oliva, què quines verdures possem? Doncs 1 part de porro per 2 de ceba, ho daurem be, fins que estigue ben melos, afegim una mica de vi blanc i ho deixem reduir be. En aquesta mescla afegirem els daus de xoriç i ho reservarem.
Anem a fer el plat,
Agafem una cassoleta de fang de la mida de 2 ous ferrats, possem al fondo la mescla del xoriç i les verduretes. Al damunt carreguem de betxamel (ben carregat que es el teu cumpleanys)i hi possem 2 ous crus (com si els anessem a fregir), una mica de formatge especial per a fondres i ho salpebrem
Col.loquem la cassoleta al forn durant 15-18 minuts i............ a sucar pa que en garvo. Ojo els dits eh!!!
Felicitats Adam

1 comentaris:

Anònim

per cert xoriço i xoriç son igual de correctes

xoriço

1 m. [LC] [HO] Tros curt de budell farcit de carn principalment de porc, adobada amb sal i pebre vermell dolç i picant.

xoriç

m. [LC] [HO] Llonganissa de llom de porc.


tot i que igual hi ha alguna diferència

La Cuina d'en Manel   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP